Nieuws

Muziek, productie & arrangement: Patrick Drabe – Tekst: Joanna Bridge & Desiree Manders

Nu Ga Je Leven

De nieuwe single Nu Ga Je Leven van Joanna Bridge is de logische opvolger van haar allereerste  single Gebroken Spiegel die in 2020 is uitgekomen.

Voor Joanna is dit een grote voorwaartse stap van alle ellende en verdriet naar meer geluk en de mooie dingen des levens. Van slow tempo naar mid tempo.

Het is een kwestie van vallen en opstaan, doorgaan en niet opgeven. Nu is het tijd om naar voren te kijken en niet meer om terug te kijken naar het verleden.

Voor velen heeft de crisis een grote impact op de gezondheid gehad en zo ook voor Joanna. Maar ondanks dit alles heeft zij weer een geweldige song weten te produceren waar zowel jong en oud zich mee zullen kunnen indentificeren.

Nu Ga Je Leven is geproduceerd door Patrick Drabe en de tekst is geschreven door Joanna & Desiree Manders. Ze laat hiermee een geheel eigen geluid horen met opnieuw een prachtige tekst die uit het leven is gegrepen.

Met dank aan: Desiree Manders Lakeside Music ProductionsToday Music – Your Party Our BusinessScore PromotionsSpotifyRickEau LeauBass

Eindelijk is het zover! De opvolger van Gebroken Spiegel is binnenkort een feit! Deze prachtige single is het beluisteren zeker waard en om toe te voegen aan je Spotify playlist!

© Copyright BridgeDeLeau Productions 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s