Nieuws

Voor degenen die er niet bij konden zijn op 19 september 2020 is hier een impressie van Overleven voor Dummies. Wij hopen jullie te zien in een volgend theaterseizoen!

De avondvoorstelling is uitverkocht!

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Theatershow “Overleven voor Dummies”!

Joanna Bridge  is o.a. bekend van het optreden bij het tv progamma All Together Now 2019  en was zij jarenlang de leadzangeres van de band van Dane & Alain Clark, Dane & the Dukes of Soul ! Samen met haar coach Michelle Splietelhof ondersteund door het Vocal Center en haar partner en bassist Ricky de Leau, heeft zij deze theatershow geschreven. Overleven staat voor daadkracht en doorzetten, vandaar de titel. Bijna al haar liedjes hebben ook een verwijzing naar het nooit opgeven in het leven. Dummies staat voor de fases in haar leven, haar reis van een verlegen getraumatiseerd meisje naar de vrouw en zangeres die ze nu is. Joanna weet als geen ander haar passie voor muziek aan haar publiek over te brengen, zij heeft het notabene allemaal zelf meegemaakt. Haar creativiteit heeft haar doen overleven. Muziek was en is altijd haar uitlaatklep. Joanna haar motto: “Ik wil dat mensen na de voorstelling niet alleen hebben genoten van mijn nummers, maar ook het gevoel hebben dat ze me beter hebben leren kennen”. Hindernissen van verdriet werpen zich op en dwars door de akelige donkere schaduwen van het verleden op haar weg. Joanna vecht en worstelt zich  los. Ze overleeft niet alleen, ze overwint! Haar wapens: humor, passie en een diepgewortelde liefde voor muziek blijken haar redding.

Een theatershow die start met een heftig verhaal die je omver blaast met een lach en zeker ook een traan. Dit tezamen met  prachtige Nederlandstalige liedjes geschreven door Joanna Bridge vanuit haar hart en bekende liedjes van Willeke Alberti tot aan de Jackson Five komen voorbij in de show.

Ze wordt bijgestaan door haar vijfkoppige band en haar backing vocals:  

Jeffrey Rademaker – Gitaar & muzikaal leider/ PP Everts – Keyboards/ Marcel Saphtu – Drums/ Remko Icke – Saxofoon/Ricky de Leau – basgitaar/ DC Motion Ladies – Background Vocals

In haar one woman show Overleven voor Dummies neemt Joanna Bridge je op sleeptouw door het donkere doolhof dat haar leven is geweest. Een gebeurtenis 40 jaar geleden op Kerstavond in 1981 in Amsterdam. De weg is bezaaid met verborgen bermbommen gevormd door te pijnlijke herinneringen.

  “Ik ben ervan overtuigd dat als Joanna Bridge in het theater staat, je helemaal wordt meegenomen door haar muziek, performance en stem”

Tijdens haar theatershow op zaterdag 19 september 2020 in Theater De Griffioen in Amstelveen bespeel ik de basgitaar. Wij hopen jullie allemaal te zien!

Tickets zijn online te bestellen via de Griffioen:

https://griffioen.vu.nl/bestellen/joanna-bridge/549880/

De release van de eerste single Gebroken Spiegel is op 10 augustus 2020!

Gebroken Spiegel is een van de mooie liedjes die Joanna Bridge geschreven heeft voor haar theatershow “Overleven voor Dummies” die zij ten gehore zal brengen op 19 september 2020 in Theater De Griffioen in Amstelveen.

Deze tekst is geboren vanuit mijn emotie, rechtstreeks vanuit mijn hart. Laat dit een troost zijn voor iedere ouder met kinderen (geestelijk anders zijn.. ) die toch de weg kwijt raken. De Instanties werken elkaar tegen. Machteloos…. je knokt en vecht voor ze, dit heet houden van, maar ze zien je niet. Het publiek ziet vaak alleen de voorkant van een muzikant, want ” The Show must go on” Maar muziek is ook EMOTIE 🙏

Joanna Bridge

© Copyright BridgeDeLeau Productions 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s