Blog #1 – Las Negras (1)

Ik ben mee, mee naar Las Negras (Zuid-Spanje). Een singer/songwriters bootcamp van Vocal Center. Nee, ik zing niet, ik vier vakantie. Het zingen bespaar ik de gehele mensheid ook maar. Mijn lieve partner Joanna Bridge is aan het schrijven van nieuwe liedjes voor haar komende theatershow en ik ben mee, voor mentale support en als klankbord. Dat houdt in dat ik heel veel uren van de dag slaap, eet en drink en luister naar haar nieuw geschreven teksten wanneer ze onze hotelkamer weer binnen komt stappen tussen de schrijfsessies door. Heerlijk om haar zo te zien genieten. Ik merk dat ze de stress en sores van alledag heeft losgelaten maar dat de vermoeidheid er nog in zit. Echter zie ik wel de blijdschap en voldaanheid bij haar. Het gaat mooi worden. En wat een geweldige professionals begeleidt deze groep gepassioneerde zangers/zangeressen om tot mooie liedjes te komen. Wat is dit mooi en ontroerend tegelijk. Op het moment dat ik dit schrijf luister ik naar de avondsessie waar iedereen zijn/haar favoriete liedjes aan het zingen is. Alle emoties komen aan de beurt, vrolijkheid, blijdschap, verdriet etc…

Ik drink m’n cerveza op en dan ga ik lekker zo onder de wol.

Las Negras 23 oktober 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s