Blog #7 – Muziek en Indofood

Soms heb je van die weekenden waar je lekker veel bezig kan zijn met dingen die alleen maar met muziek te maken hebben. Heerlijk is dat. Heerlijk omdat ik geinspireerd wil blijven voor de dingen die komen gaan en nog allemaal wil gaan doen. Uiteraard staat het huishouden hier voornamelijk in het teken van de komende theatershow die volgend jaar in mei zal plaatsvinden. Afgelopen week is de knoop doorgehakt en de precieze datum en locatie zijn nu eindelijk daar! De show zal plaatsvinden op 15 mei 2020 in de Griffioen in Amstelveen….yesss!

Afgelopen vrijdagmiddag was de fotoshoot voor Joanna haar marketing activiteiten. Zo tof dat dit kon plaatsvinden in de fotostudio van Stanley van der Hoeven. Buiten dat hij een te gekke fotograaf is, is hij ook een gitarist en een oude muziekvriend die ik inmiddels meer dan 25 jaar ken. De foto’s zijn binnen en de keuze is door Joanna ook reeds gemaakt welke zij zal gaan gebruiken voor de promo. Mooie foto’s! Dit kan alvast worden afgevinkt van haar to do lijstje…check!

Vrijdagavond reden we richting Veenendaal om daar de CD presentatie mee te maken van de close harmony groep “Company of Fools”. Goeie band met drie zangers. Het is de band van Ralph van Manen die ik ken van de afgelopen Las Negras reis. Geweldige singer/songwriter/producer! Het concert vond plaats in de Basiliek in Veenendaal en ik had niet verwacht dat die zaal zo groot zou zijn en mooi ook. Wat een locatie zeg! In het voorprogamma stonden zijn dochter Suze van Manen en de zangeres Dana van Bergen. Twee geweldige zangeressen. En Robin van Beek, die mocht twee van zijn eigen songs ten gehore brengen. Dat waren twee hele mooie Nederlandstalige songs die wel even binnenkwamen…prachtig! Er kwamen een heleboel mooie songs voorbij bij de “Company of Fools”… en het werd een heerlijk avondje uit voor ons beiden. Ik heb ervan genoten!

Gisteravond heb ik opgetreden in Rijswijk op de Scorpion Party. Dit is een jaarlijkse benefietavond waar bands belangeloos hun medewerking verlenen voor het goede doel. Deze avond wordt georganiseerd door de Edwin Meyer Foundation en de opbrengst gaat naar onderzoek en bestrijding van kanker. Normaal gesproken doe ik geen gratis optredens maar dit is een goed doel die mij aan het hart gaat. Degenen die mij goed kennen weten wel waarom. Ik was gevraagd om mee te doen, door een van de zussen van Edwin Meyer (R.I.P), en speelde gisteren samen met de zusjes Meyer en hun broer George op gitaar. De avond was top met leuke mensen, te gekke bands en heerlijk eten. Klinkt als een Indo party niet? Ik heb van deze avond genoten. Het leven werd hier dan ook goed gevierd in de grote aula van het Yardenhuis van Rijswijk. Het werd een bijzondere avond. Ik kreeg vandaag een berichtje op Facebook van Sandra Meyer. Dit geeft aan hoe speciaal deze avond is geweest voor de familie: Sandra Meyer En Rick.. hoe bijzonder is het dat ik jou via Facebook heb benaderd en dat je ‘toevallig’ ook uit Deventer komt net als mijn opa en ma en dat je vervolgens geheel belangenloos gelijk ja zei om met ons mee te doen aan dit benefietproject…ik kan niet met woorden beschrijven hoe dankbaar ik ben! #toevalbestaatniet #welovemusic 🤗❤💋

Nu, zondagavond, even lekker chill deze blog afschrijven met een heerlijk glas rode wijn erbij, m’n muziekspulletjes uitpakken en genieten van de resterende avond…cheers!

Een bijzondere ervaring om hier ook te hebben opgetreden…23-11-2019

2 comments

  1. Ron · november 24, 2019

    Leuk om te lezen Rick! Succes met alles, ook voor Jobi natuurlijk. Spreek je binnenkort. Gjs/

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s