Blog #9 – Complimentjes zijn zeldzaam tegenwoordig

Het krijgen van complimenten als muzikant heb ik vroeger altijd een beetje ongemakkelijk gevonden. Wist niet zo goed hoe ik daar mee om moest gaan als men het mij persoonlijk gaf. Hey… I’m just the bassplayer you know. Ik had dan een glimlach op m’n gezicht en zei dan wat verlegen “dank je wel”. Nu praat ik over meer dan 25 jaar geleden hoor. Het voelde wat ongemakkelijk maar dat gevoel is nu wel over. Hoe meer complimentjes hoe beter…hahaha!…kom maar op mensen!…:-). Nee hoor…geintje…;-).

Anyway, ik heb een paar complimentjes die ik wel de moeite waard vond om hier even een korte blog aan te besteden. Die ene van Obama is wel erg leuk……je ziet alleen m’n bas en mijn kin…lol! Er was ook een Amerikaan die zei ”for a white dude you’re killin’ it!”…dat is grappig! Helaas is die gast van Youtube verdwenen en die post helaas ook bij de Gospel video…oftewel ik zat lekker te grooven als een malle (zie Fred Hammond video) …hahaha! Maar…dat ik twee viewers tot inspiratie kon zijn om te gaan bassen vind ik nog steeds prachtig mooi (zie laatste foto).

Ik plaats dit omdat complimentjes tegenwoordig zeldzaam zijn en dus meer waard zijn dan pakweg 25 jaar geleden door de zovele verschillende social media waardoor men verzadigd raakt en de daarbij komende haters die met afgunst alles lopen af te zeiken en je alles misgunnen…#koestercomplimentjes

Inspiration for….
I look like Obama…huh?…#leaubama
Moet deze EUB toch meer oppakken in 2020…:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s