Blog #35 – Voorbereiding theatershow “Overleven voor Dummies” (4)

Goh, ik had helemaal niet in de gaten dat de laatste blog over de voorbereiding van onze show alweer van 6 maanden geleden is. In de tussentijd heeft van alles stilgestaan maar na de versoepeling van de maatregelen is er ook alweer zoveel gebeurd en gerealiseerd. Het hele circus is weer op gang gekomen. De lockdown heeft de boel natuurlijk opgehouden maar nu zitten we ook nog eens in de vakantieperiode en dat is wel een dingetje. Je moet wel heel veel van het muzikanten/artiesten vak houden om dit te kunnen volhouden. Het vergt veel, heel veel. Fysiek en mentaal is het zwaar en de vermoeidheid van de rollercoaster begin ik wel een beetje te voelen nu. Maar het is bijna zover. Over een maand is de show waar we inmiddels een klein jaar naar hebben toegewerkt inclusief alle ups en downs. Even doorbijten nog, na de 19e mogen we instorten. Daarna is het dan ook even quality time voor Bridge en DeLeau…#samen.

Het hoogtepunt is tot nu toe toch wel het uitbrengen van de single en bijbehorende videoclip van Gebroken Spiegel. Sinds vorige week maandag 10 augustus zijn ze uit! Het is te zien en te beluisteren op diverse social media, digitale tv en radiostations en op onze websites uiteraard. Joanna heeft een paar weken geleden een geweldig leuk interview gegeven bij NH Gooi radio die terug te luisteren is op Spotify. De komende tijd wordt spannend! We hopen natuurlijk dat de single wat gaat doen en dat het veel wordt gedraaid. De tijd zal het leren. Kijk, de single staat niet op zichzelf. Het is een onderdeel van de theatershow en het verhaal dus het gaat echt wel ergens over. Heel binnenkort komt het complete verhaal in het Privé gedeelte van de Telegraaf. Als ik het goed heb komend weekend al. Hier wordt diep ingegaan op de ingrijpende gebeurtenissen die op kerstavond 1981 zijn gebeurd. Het verhaal wordt niet zomaar door ons naar buiten gebracht maar met een reden. Hou het in de gaten lieve mensen en mocht je het lezen, zorg dan dat je zit want het is vrij heftig allemaal. Gezien de lengte van de tekst kan ik je zeggen dat het geen klein artikel gaat worden. Joanna komt ook nog eens in het blad Privé en hou 9 september ook in de gaten. Dan schuift Joanna aan bij de talkshow van MAX in de middag op NPO1. Met band? Wie weet, maar de focus ligt wat mij betreft op de 19e want we moeten nog heel wat werk verzetten met z’n allen.

Voor deze productie zijn er twee foto sessies geweest en onlangs hebben we foto’s laten schieten in studio 1 van de legendarische Wisseloord studio in Hilversum. Dat was een hele leuke ervaring. Ik kon daar gewoon vrij rondlopen en alles aanraken. Voor degene die het niet weten. Ik heb een diploma voor Audio Engineering aan mijn muur hangen. Doe er welliswaar niks meer mee maar je kan begrijpen dat het voor mij een hele bijzondere dag was. Als de muren daar konden praten! De foto sessie heeft gelukkig mooie foto’s opgeleverd en daar zijn we ontzettend blij mee. Joanna en ik kwamen er later pas achter dat deze geweldige fijne fotograaf ook nog eens vele prijzen heeft gewonnen in zijn vakgebied. Kortom, hij was dus niet de eerste de beste. Lucky us!

De komende weken is het repeteren geblazen met elkaar en ik hoop echt dat er geen gekke dingen meer gebeuren. Gek? hoor ik je denken. Ja, zodra we denken dat het allemaal van een leien dakje gaat gebeurt er altijd weer iets onverwachts en onvoorzien met het gevolg dat er weer vertraging opgelopen wordt zodat wij er weer extra tijd en energie in moeten pompen om deze mammoettanker weer de juiste koers te laten varen. Ik vind het een spannende en leuke tijd met een leuke groep mensen maar zal blij zijn als we de twee shows achter de rug hebben! Bij de laatste noot zal ik in gedachten echter wel een traantje wegpinken.

Als laatste ben ik ontzettend blij en trots dat de samenwerking tussen BridgeDeLeau Productions en het management Today Music geweldig goed verloopt. Today Music zorgt er voor dat de artiest Bridge goed gaat draaien en DeLeau zorgt er voor dat de persoon Bridge goed blijft draaien…:-). De voorbereidingen voor de toekomst zijn reeds in gang gezet maar wat het ons gaat brengen weet God alleen.

“Wederzijds respect, acceptatie en vertrouwen is essentieel om samen iets moois en duurzaam neer te kunnen zetten.”

2 comments

  1. Anoniem · augustus 17, 2020

    Wat een fijn blogje Rick, zie erg uit naar 19 september, en daarna gaan jullie lekker chillen en nagenieten!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s