Blog #17 – Voorbereiding theatershow “Overleven voor Dummies” (3)

The word is out! Joanna Bridge heeft dit weekend getekend bij Today Music in Huizen! Het management bureau van JP van der Sluis neemt de zakelijke kant nu over wat volledig in handen was van Joanna zelf. JP is misschien beter bekend als Peter Douglas, de Nederlandse Frank Sinatra die meer dan 30 jaar geleden de Soundmix show had gewonnen. Ik herinner me het nog als de dag van gisteren want in die tijd had je niet zoveel van dat soort progamma’s. En gisteravond zat ik ineens aan de tafel met hem en Joanna om het “champagne” moment mee te maken en op plaat vast te leggen.

Met de ervaring en expertise van JP kunnen we het theater project naar een hoger plan tillen en ook meer bekenheid genereren. Dat wil niet zeggen dat hij ijzer met handen kan breken maar we gaan kijken hoever we dit alles tot in de puntjes kunnen verfijnen. Het voelt goed en al met al denken wij, Joanna en ik, dat we fijne en capabele mensen om ons heen hebben verzameld.

Een aantal weken geleden hebben wij bij ons thuis besprekingen gehad met onze bandleden. Eerst met de backing vocals van de DC Motion ladies. Helaas geen foto’s er van gemaakt. Joanna heeft het script en draaiboek met hun doorgenomen en uitgelegd wat de bedoeling is en wat de verwachtingen zijn. Hetzelfde hebben we een week later gedaan met de muzikanten. Ook alles doorgenomen en nu is het op naar de repetities. De alleerste repetitie zal binnen twee weken plaats vinden met alleen de vocalisten. De muzikanten zullen elkaar begin april in de oefenruimte ontmoeten.

We take it to the next level!

Doornemen draaiboek en muziek met de bandleden

One comment

  1. Glenn · februari 9, 2020

    Yeah! Het neemt steeds meer vorm aan! Goed hoor en leuk om dit proces zo te kunnen volgen ! Keep it up !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s