Bass Cover #5 – Anthony Jackson’ bassline (Michel Camilo) – Not Yet

Na een intens en heftig 2022 eindelijk weer eens een basvideootje van mezelf. Pfff…de fut is eruit na een grote verbouwing en vier sterfgevallen binnen één jaar. Het hakt erin, geestelijk moe en lichamelijk vermoeid. Het dagelijks leven dendert gewoon door alsof er niks gebeurd is. Ik was in september al begonnen met dit stuk maar omdat er zoveel dingen tussendoor kwamen was de focus en inspiratie ver te zoeken. Het heeft zowat vier maanden geduurd om deze twee minuten vloeiend te kunnen spelen en in mijn systeem te krijgen. Het voelt dan ook als een soort van overwinning om deze mooie baspartij met z’n snelle licks te kunnen spelen ondanks alle afleidingen van de afgelopen tijd. Het geeft me een fijn gevoel en wat mij betreft is het een goed begin van een muzikaal 2023!

One comment

  1. Anoniem · januari 18

    Klinkt weer heel goed! Knap gedaan bro! Je hebt de draad weer goed opgepakt na een drie letter jaar…..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s